#1 2011-02-03 11:42:07

Pakt

Go¶æ

PAKT Z ASPECTUM

Siemka jestem Za³o¿ycielem sojuszu Aspectum i szukamy silnego przymierza w celu szukania do¶wiadczenia u silniejszych graczy które je posiadaj± , handlu oraz dobrej zabawy bo chyba o to chodzi ... Rozmawia³em niedawno z graczem    blob    i mówi³ mi ¿e on nie ma nic przeciwko ale wasza Rada zag³osowa³a ¿e nie podpiszemy tego paktu poniewa¿ jeste¶my jeszcze za s³abi . Wiec nasunê³o mi siê pytanie , Jaki próg punktowy was interesuje aby¶my mogli zawrzeæ takowy PAKT .... Czekam na odpowiedz i pozdrawiam ELTOO !!!

#2 2011-02-05 10:34:13

ELTOO

cichy bob

Punktów :   

Re: PAKT Z ASPECTUM

No i jak nikt sie nie odzywa , moze chocia¿ kto¶ moglby sie wypowiedziec na ten temat co ?? ;> Wiem ze jestesmy jeszcze dosc slabi ale szukamy sojusznika .... nawet jesli odrzucacie moja propozycje to odpiszcie prosze ; ) Albo tutaj albo u nas na forum w dziale Ambasada

#3 2011-02-22 22:21:00

Hideyasu

rozkrêca siê

13306626
Punktów :   

Re: PAKT Z ASPECTUM

osobi¶cie to uwa¿am ¿e pakt ten mo¿e mieæ pozytywny wp³yw na nasz sojusz, jednak jak ka¿demu wiadomo ka¿dy podpisany pakt to mniejsza ilo¶æ potencjalnych farm wiêc mam mieszane uczucia co do tej sprawy

Stopka forum

RSS